Title

+ Read More

Title

+ Read More

Title

+ Read More

Title

+ Read More

Title

+ Read More

Title

+ Read More

Title

+ Read More

Title

+ Read More

Title

+ Read More

Archiwa

  • lipiec 2021
  • grudzień 2019
  • listopad 2019
  • październik 2019

Kategorie

  • Bez kategorii
  • Uncategorized

Głodna Małpa Pizza - Ciasto przygotowywane jest według tradycyjnej, włoskiej receptury, z zachowaniem odpowiedniej hydratacji i niewielkiej ilości drożdży. Przechodzi proces zimnej fermentacji powyżej doby. Kulki formowane są w taki sposób, aby wypchnąć pęcherzyki powietrza ze środka w kierunku brzegów. Dzięki temu zabiegowi uzyskujemy cienką pizzę z puszystymi rantami z efektem tak zwanego leopardingu, czyli czarnych „tygrysich” kropek. Następnie wypiekana jest tylko przez 90 sekund w temperaturze około 480◦C. Wszystkie te czynniki powodują, że ta pizza jest lekkostrawna. Do tego dodajemy najwyższej jakości włoskie składniki. Mniam!

Strona zaprojektowana przez Umukoro Webdesign